Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » HEGO: Meer dan alleen RVS groothandel

HEGO: Meer dan alleen RVS groothandel

  In 1977 werd HEGO als familiebedrijf opgericht door de familie Gort in Muiden. Hoofdzakelijk ging HEGO eerst als RVS groothandel van start waarbij het verkopen van roestvast staal materiaal centraal stond. Toen nog vooral tweede keus RVS, maar later ging de focus meer op eerste keus RVS liggen.

  Door de jaren heen groeide het bedrijf enorm door de hechte collega’s die er alles aan deden om HEGO tot een hoger niveau te brengen. De kleine handelaar uit Muiden groeide uit tot een internationale RVS groothandel. Twee panden later is HEGO momenteel gevestigd  aan de Bolderweg in Almere met voldoende ruimte voor verdere uitbreiding

  Service center en RVS groothandel onder één dak

  Door de veranderende klantwens, besloot HEGO naast een breed assortiment in RVS en Aluminium ook bewerkingsdiensten aan te gaan bieden. Dit geschiedde door de oprichting van Foxinox in 1995, het service center dat in hetzelfde pand is gevestigd. Het snel kunnen schakelen is nog altijd van groot belang waardoor de oprichting van het service center in hetzelfde pand als de RVS groothandel als vanzelfsprekend werd beschouwd. Hierdoor werd het mogelijk om als klant niet enkel materiaal te bestellen, maar dit ook te laten bewerken. Alles onder één dak dus. Dit idee paste goed bij de gemeenschappelijke gedachtegoed om altijd de beste deal aan te bieden. Gekscherend werd ooit eens geroepen  “HEGO, the best deal in Stainless Steel & Aluminium”, dat werd direct al snel overgenomen door de collega’s. Alle pogingen om een nieuwe slogan te verzinnen faalde, want de beste deal voor de klant was wat iedereen het belangrijkst vond.

  Met ruim 20 jaar ervaring verzekerd ons service center uitstekende kwaliteit. Of het nu gaat om het op maat maken van RVS en aluminium platen of het slijpen, borstelen of polijsten van RVS, bij HEGO bent u aan het juiste adres.

  Meer informatie over onze bewerkingdiensten? Klik hier voor meer informatie. Of neem contact op met medewerker van het eerste uur, Johan Faber. Johan begon in het magazijn bij Foxinox en is momenteel de productiemanager.

  Johan Faber
  E-mail: jfaber@hego.nl
  Tel: 036 5492 214

  PS: Onze bedrijfsfilm al gezien? Bekijk hem op ons Youtube kanaal