Ga naar de inhoud

Decoilen
RVS & aluminium

decoilen

HEGO heeft een eigen decoil installatie, een zogenaamde cut-to-length-line. Wij hebben coils in alle gangbare maten op voorraad en doordat wij het decoilen in ons eigen service center uitvoeren, kunnen wij heel snel schakelen en korte levertijden garanderen. Wij kunnen ook eigen coils decoilen.

Naast het decoilen bieden wij ook een breed assortiment aan in RVS en aluminium coils. Wij leveren coils in verschillende finishes, zoals 2B en BA, maar ook geslepen en warmgewalst. De coils zijn verkrijgbaar in verschillende legeringen. 

specificaties

Wij kunnen coils tot een dikte van 2 mm afrollen en bezomen tot platen van maximaal 1.600 mm breed en 5.000 mm lang. Wij leveren iedere gewenste plaat op maat.

Bel of mail gerust voor advies naar Olivia Stahlman

tel: +31- (0)36 549 2273

mail: ostahlman@hego.nl

Decoilen

Coils verwerken tot plaatmateriaal

Wij decoilen ook in opdracht van klanten. Ons op maat gemaakte plaatmateriaal vindt zijn weg naar verschillende landen wereldwijd. Je kunt eigen RVS en aluminium coils bij ons laten decoilen tegen scherpe prijzen. De platen leveren wij geheel conform de gewenste afmetingen. Doordat wij het decoilen in ons eigen service center uitvoeren kunnen wij snel schakelen waardoor wij korte levertijden hanteren.

Scherpe prijzen

platen Op maat

korte levertijden

RVS en aluminium coils

Breed assortiment RVS en aluminium Coils

Naast het decoilen bieden wij ook een breed assortiment aan in RVS en aluminium coils. Wij leveren coils in verschillende finishes, zoals 2B en BA, maar ook geslepen en warmgewalst. De coils zijn verkrijgbaar in verschillende legeringen, breedtes vanaf 25 mm tot en met 2000 mm en diktes vanaf 0,3 mm tot en met 12 mm. Bekijk ons hele assortiment.

Coils ingepakt blauw | HEGO
Coil op machine | HEGO
Coils en man in achtergrond | HEGO

Op zoek naar maatwerk?

Vraag direct een offerte aan!